Rioolreparatie Zevenbergen

Nadat het het rioolprobleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of geheel te vernieuwen. Ook hierin zijn wij specialist! Of het nu gaat om een sanitaire klus voor binnenshuis of om een stuk hoofdriool, wij zijn de specialist! Zoals eerder al aangegeven, moet de riolering soms gerepareerd, of zelfs helemaal vervangen worden. Ook deze werkzaamheden kan Rioolservice Zevenbergen voor u uitvoeren. Wij beschikken over ervaren ontstopping en installatie monteurs.

Deze monteurs hebben de klus snel en met garantie zo geklaard. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de riolering weer jaren lang, bij normaal gebruik goed functioneert. Kleine reparaties kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote reparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken. Wij verzorgen ook de volgende werkzaamheden: rioolreparatie, reparatie keukenafvoer, reparatie toiletafvoer, repareren riolering, riolering aanleggen, vernieuwen riool, riolering vernieuwen, aanleggen riolering, aanleggen afvoer, keukenafvoer aanleggen, wasmachineafvoer aanleggen.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

kosten


€90,- gedurende het eerste uur, inclusief voorrijkosten (ex. BTW)