De  voordelige oplossing van alle afvoer of rioolproblemen.

Voor € 90,- voor het eerste uur, lossen wij uw rioolprobleem op, inclusief voorrijkosten en 1 uur arbeid. Exclusief BTW

Ons ontstoppingsbedrijf, is het bedrijf bij uitstek, voor het oplossen van alle problemen, welke met de riolering of afvoeren te maken hebben. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit : Ontstoppen, repareren, inspecteren en nieuwe aanleg van:

  • Toilet afvoeren
  • Badkamer afvoeren
  • Condenswater afvoeren ( C.V. Installatie )
  • Keuken afvoeren ( Gootsteen, afwasmachine en wasmachine )

Ook als u last hebt van rioolstank, of problemen met wateroverlast tijdens hevige regenval staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor uw rioolproblemen klaar.

Wij werken met het modernste materiaal, en is netheid en betrouwbaarheid bij ons vanzelfsprekend. Wij helpen onze klanten, waar mogelijk, dezelfde dag, of zeker binnen 24 uur, met hun riool of afvoer verstopping.  Nood reparaties, doen wij direct, definitieve reparaties en nieuwe aanleg, doen wij op afspraak.

Wij werken met vaste tarieven, zodat u, voordat u een afspraak met ons maak, al weet wat voor kosten u aan ons verschuldigd bent, dit is dus inclusief  voorrijkosten en gebruik van alle benodigde gereedschappen om de verstopping op te lossen. Sommige ontstoppingsbedrijven werken met tarieven voor het eerste uur, plus bijkomende kosten voor het gebruik van diverse apparatuur, om de verstopping op te kunnen lossen. Hierdoor kunnen de kosten flink oplopen. Onze tarieven staan duidelijk op onze site vermeld, dus nooit geen verrassingen achteraf. Laat u eerst goed informeren, omtrent de te verwachten kosten, voordat u van een ontstoppingsbedrijf gebruik maakt. Kijk rond onder het kopje tarieven.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Blijft uw toiletpot vol water staan?, loopt het water in uw gootsteen niet meer weg?, of komt het water uit uw afwasmachine, in uw spoelbak weer omhoog? Loopt uw dakgoot over, of stroomt het regenwater uw woning binnen? Heeft u last van rioolstank in uw woning? Bel dan ons servicenummer. 0165-760219  Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Rioolservice Zevenbergen is ook te vinden via de rioolspecialisten pagina www.ontstoppingsbedrijven.nl

Wij zijn aangesloten bij de organisatie Rioolservice Nederland. Rioolservice Nederland staat garant voor kwaliteit, deskundigheid, netheid en betrouwbaarheid. Kijk voor meer informatie op http://www.rioolservice-nederland.nl/.